Tips på bra fester utomhus

Ska du ställa till med fest? Om du ska fylla år, eller fira förlovning, bröllop, jubileum eller något annat, vill du säkert trotsa pandemin och ändå samla dina nära och kära och fira det som du vill fira.

Den som har möjligt att göra en stor brasa utomhus kan ju samla sina gäster utomhus, och så att ens gäster ändå kan hålla sig varma trots kyla utomhus. Har du möjlighet att skaffa hem eldkorgar, så kan du placera dem lite här och där mellan bord och stolar, så att dina gäster kan hålla sig varma. Man kan även dela ut filtar, som hjälper gästerna att hålla sig varma. Vi kanske har varit för fega och inte vågat bjuda in till en utomhus fest även under vintern, hösten eller våren? Ska pandemin fortsätta som nu, så blir vi tvungna att hitta lösningar så att vi alltmer kan vara utomhus i stället för att vara inne och bli smittade av varandra.

Vad ska du bjuda på?

Varför inte passa på att grilla när man ska vara utomhus? Grillat är ju ändå godast och den nygrillade maten gör gästerna varma. Det går ju att grilla det mesta, till och med sallad kan du grilla, du kan grilla efterrätten såsom goda frukter och annat smarrigt. Varför inte grilla potatis, grönsaker, ananas, banan med choklad och annat smarrigt?

Så för att sammanfatta; var inte orolig att bjuda hem folk, ha fester, bara man är utomhus. Tänk att allt är möjligt, för då kan vi fortsätta hålla kontakten med varandra och slipper ensamhet och tråkiga kvällar.