Vi ställer om inför framtiden

Vårt samhälle måste ställa om, och det är ett gigantiskt arbete som ligger framför oss alla. Detta bör ju ske på flera olika plan med tanke på att haven håller på att svämma över av plast. Fiskarna håller på att dö ut just därför. Vildmarken och vilddjuren håller sakta på att dö ut, det är ju vi människor som tränger ut alla vilda djur och vildmarker som de behöver.

Välkommet med elbilsanvändning

En stor förändring som absolut påverkar allt fler svenskar är omställning till elbilar. Allt fler svenskar byter ut sina bensinbilar till elbilar.
Denna stora förändring kräver flera saker – bland annat ökar efterfrågan på elbilsladdare. Helst skulle alla behöva en laddstation i sitt eget hem. Och de som bor i hyreshus eller bostadsrätter kommer att behöva laddstationer i sin BRF. Först när vi ser laddstationer på alla hus i hela Sverige kan vi säga att vi har ställt om vårt samhälle till en mer miljövänlig utveckling.

Vi behöver fler laddstationer till elbilarna

För att allt ska fungera är behöver vi el. Det går inte att spola i toaletten utan el, då pumpen som pumpar vattnet till toaletten går på el. Spisen går på el. Ugnar och mikrovågsugnar går på el. Våra klockor går på el. Våra datorer, värmesystem, mobiler och TV-apparater går på el. Vi skulle ju inte klara oss utan el i mer än en timme.

Är vi beredda att vara så beroende av el?

Till och med våra bilar går ju snart helt och hållet på el. Det är ju elen som är miljövänlig. Vad skulle vi kunna åstadkomma utan el?
Så hur bra möter elbranschen vår efterfrågan på el?